Одна из версий творения

От-В.
Сотворив господь Юрка-
А для його Галю-
Би старому помогли-
Поратись по раю...

Насадив їм усього-
По саду багато-
Що би їсти мали що-
Наші молодята...

Хоч із глини їх ліпив-
Та все-ж "гузна" мали-
Тож не стільки помогли-
Скільки все "занедбали"...

Розсердивсь тоди господь!!!
І почав кричати-
-Поховалися ви де!
"Сучі байстрючата"...

З кучі Юрко виліза-
Щось хотів казати-
Та господь опередив-
Став його питати--

-Тю-Юрасю-а шо се-
На тобі теліпа???
-Зшила Галя ми штани-
Вна у мене ліпа...

Все пойняв тоді господь.!.!.!
Йому страшно стало...
Що оте погане"скво"-
В нього шось украло...

І пішов од неї рід-
Галями багатий-
Ходить Юрко в тих штанах-
Пяний та "рогатий"...


Рецензии
Хихи...прикольная версия!

Инесса Фишер   12.09.2016 18:16     Заявить о нарушении
А главное правдоподобная-как-бы адаптированная...Библия "от Мойсея"весьма аллегорична и поверхностна...К стати-все эти "приключения"описал философ Ле-цзы -за долго до появления этого произведения-для широкого круга читателей...

Василий Орлов 3   17.09.2016 00:29   Заявить о нарушении