Умр

Баъзан бахтинг бор,
Баъзан бахтинг йў;.
Баъзан ва;тинг бор,
Баъзан ва;тинг йў;.

Баъзан а;динг бор,
Баъзан а;динг йў;.
Баъзан тахтинг бор,
Баъзан тахтинг йў;.

Баъзан ша;динг бор,
Баъзан ша;динг йў;.
Баъзан жа;динг бор,
Баъзан жа;динг йў;.

Баъзан бахтинг бор,
Баъзан бахтинг йў;.
Баъзан ва;тинг бор,
Баъзан ва;тинг йў;...


Рецензии