Утинч

Томоша ;илишни кутганлар бисёр,
Менинг бу ;аётда йи;илганимни.
Юзтубан кеткизма Тангрим, илоё,
;анимлар кўрмасин ;о;илганимни.

Устимда тур;изма а;ёрларимни,
Нима ;илсанг ;илгин, уымасин о;им.
Номардга хор ;илма ашъорларимни,
Бахтимдан куймасин душманим, Мо;им!


Рецензии