Данилка вовсе ростам не в арла

Но уж паддал, так влад у7 сКваРцам

А Данька Плужник, вот так чудеса,
Да вуж, сма3, сав7 вжэ ж генарал!
Бо й 2 арла садятс аж на плеча й
Чаво уж там, парят, как Ангел Сам.

А я ево шэ ныгдэ й ны слыхав.
Оно во хавав пуд Х-фактор ваш.
Бо шо-та, вав, ай, вота жэ Каваль!
Бо нам Аида не паньРайВийЛясь.

И хто ж пак там у ф вас да галяСяВаль.
Эх, вы, менты! ХахЛяньдийка сфята!
Хто ж прэ на сцэну Буйвола-пынька
Да щэ и з носам ясь3биным найн с.

Ах, да вы що! Мы сь Аль Би Нони важ!
И свет закрывсь да ля милашак Аньк.
Бо й е душа, ну-да, ва й тальСцяКах.
Ды асяблива ву Тильца с Васьмак.

О гэтак во й даи сабе Казла.
Бо, го, за пнём-та, видиш, кой Жучок?
Он луший голас фсей Земли зе, как ш!
Ий Алексей таки ж ужэ, ага.

...а вот наш вид лись изь акна й


Рецензии