Обнiми тихий вечiр

Зупинись на хвилину,
Вгамуй свою спрагу біди.
Гомони без зупину...
До мене коханням прийди.

Обніми тихий вечір...
Як лине он пісня в ночі.
Говори свої речі...
В закутку сховайся свічі.

Он де поглядом вкрий мене...
Ніжним,яскравим п'ятном.
Поцілунком ласкавим...
П'янким,соложавим вином.

Зупинись на хвилину,
Не стримуй бажання свого.
Лишень серденьку знати...
Кого вибирає й чого!
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии