В чим причина твоя -

Рідна ненько Країно!
В чім причина твоя –
Будь могутньой  державой
Нездатна?

  А причина лиш в нас.
Що нічого не знаю
І с краю хатинка моя.
Що іуд допустили до влади,
Підкорившись як стадо баранів.
І чекаємо чуда:
Не потрапить на бійню
Ато, з голим задом в стигарнью
Або, не блукати по світу
В безвізовій прірві.

Рідна ненько Країно!
В чім причина твоя –
Будь могутньой  державой
Нездатна?

  А причина лиш в нас.
Якщо не я, то хто?
Не чекаючи чуда.
Взявши в руки знаряддя      
Очистить: від гнид,               
Паразитів й ворів ,
Рідну Неньку Країну.
-Будь  могутньой державою
Стане.

Леонід Бандера
11.07.2016. Країна.

 Доповнення  до «Рідна ненько Країно!»
 21.08.2002. Москва.

P.S. народ имеет то правительство,
которое он заслуживает. Жозефа де Местра.


Рецензии