ПостIйна потреба...

   ЩОБ ХОТІЛОСЬ ГАРНО ЖИТЬ
 ЛЮДЕЙ ТРЕБА  РАДІСТЮ РОЗВЕСЕЛИТЬ
ЦІЛУВАТИСЬ І ДРУЖИТЬ
 КОЖЕН РАЗ  ЗАБАВИТЬ
 СМУТОК ЩАСТЯЧКОМ  РОЗБАВИТЬ...
НЕ ДРАТУВАТЬ НЕ ДРАТУВАТЬСЯ
 ТОДІ ПРИВАЛЕ КУЧА ЩАСТЯ..
 


Рецензии