Украинский Гарик 198

Український Ґарик 198

За мотивами І. Губермана

У себе я епохи сіль
ввібрав, відчувши всі  терЕни,
поет - не  лікар, тільки біль,
струна і нерв, і прут антени.


Оригінал

В себя вовнутрь эпохи соль
впитав и чувствуя сквозь стены,
поэт - не  врач, он только боль,
струна и нерв, и прут антенны.


Рецензии