Нанэслы мнэ голубы...

Нанэслы мнэ голубы
Два билых яичечка,
Гдэ сидэла матэнька
Яко кура-птычечка

До того как взялыся
Голубы рожатыся...
Ай, схотэла курыця
В небо улетатыся.

И осталысь птэнчики
Жовто-черноклувые,
Выглядають матеньку
Здеся мись нэ любые.


Рецензии