Постарiло

Постаріло тіло
І ослабла пам’ять,
То роки так вміло
Своє діло правлять.

Та ти не здаєшся,
Борешся щосили
І писать берешся
Що колись робили

І що роблять нині
Наші козаченьки,
Щоб на Батьківщині
Були всі раденькі

Добре й довго жити
У своїй родині
Й нікого не злити
По якійсь причині.

В злагоді та мирі
Добре працювати
Та стосунки щирі
З усім світом мати.
23.07.16.               


Рецензии