думками клонами...

…поезії – взаємно-віртуальний обмін почуттями,
зазирання за відображення дійсності,
гра у стрімке випередження звільнених думок словами,
бажання пристрасної незакінченості
доторкнутись ілюзії всупереч сили тяжіння,
усякого ковзання в тумані по між віддзеркаленням,
поза реальністю, щоб бути відвертими з вами…

зовсім інша справа спілкування поетів у мережах –
час, коли душа воліє вирватись вітром
із стислих обіймів німих полиць у бібліотеках,
вдихати і відлунювати ніжність світу
не зникаючи у тиші, але зупиняючись у Часі
рятуємося від зла і сповнюємо душі коханням!
окрім, як Любити, іншим причинам довіри немає…


Рецензии