Чорные силы

Чорні сили

Про що я ще не римував рядків?
Іще якої не торкався теми?
Якого, мій читачу, болю й щему
я словом людяним не гамував?

У тім, що живить радощі і гнів,
ми корені споріднені знайдемо
у схильності природній до едему,
злостивих зневажаючи чортів.

А їх у світі все іще чимало,
що наш наземний тільки й нищать рай,
отруту ладні всипати у чай
чи то залити нам під шкіру сала.

Здійснитись злому, Господи, не дай.
Нехай не правлять чорні сили балом.

––––


Рецензии