Робота не вовк

Щоб від роботи "відкосити"
наш Гнат знайде ще тисячу причин.
Казали вже не раз матуся:
"В сім'ї ти в нас єдиний син."
"Жінок на світі так багато
лиш вийдеш ти,красунчик,з хати,
відразу ж в оборот візьмуть,
до РАГСУ швидко доведуть"
На те їй Гнат відповідає:
"Ви, мамо,дуже не журіться,
тут кожен мене добре знає
чи то дівча,чи молодиця.
Та й сам не хочу ще в ярмо.
Не по мені дружина й діти,
я звик лише для себе жити.
І Гнат наш мовчки на диван,
в сім'ї ж бо він єдиний пан.


Рецензии