Сонце

Не заважай мені бачити небо,
Аби не знати, як торкнутися тебе.
аби не знати, що ти є сонце,
Що загляда мені в душу , немов у віконце.

І не варт діставати зброю,
Аби стати до бою  з собою.
я є та, що навчилась літати,
Краще б мені цього не знати.

Бо палке і гаряче сонце,
Вже спалило мені віконце.
і залишило тільки заграви,
І ворожі, чужі анклави.


(N/N)


Рецензии