Про спiльнокореневi рими

http://www.stihi.ru/rec.html?2016/07/22/6262

————————————————————————————


ПРО СПІЛЬНОКОРЕНЕВІ РИМИ


«Перемовчати: хто кого» (с), —
Так написала пані Ліна,
І  серце тьохка, як пташина,
Бо обпіка тих слів жарина, —
«Чекати голосу твого». (с)
«Напитись голосу твого». (с)

Сказав однак якийсь партач
Рим і поезій королеві,
Що рими спільнокореневі
Тут у поетки вийшли, бач.

Тепер філолог спис лама 
Не тільки, мабуть, в Україні:
То де ж тут корені єдині?
Єдина відповідь — катма!


Рецензии
:-) Цікаво сказано!

Шон Маклех Патрик   25.07.2016 22:22     Заявить о нарушении
Дякую, Шоне.

На все добре Вам.

Любовь Цай   25.07.2016 22:27   Заявить о нарушении