Ящерица зеленая. Песня

 
Якось я гуляла влітку у садку.
Ящірку спіймала злякану, прудку.
Ящірка зелена у моїх руках
Билась так шалено, мов тривожний птах.

Я за хвости міцно ящірку взяла.
Хвостик залишився, а вона втекла.
Ящірка зелена, злякана, прудка
Біля ніг у мене хвостик свій шука.

Більше не ловлю я ящірок з тих пір,
Тому, що люблю я все живе навкіл.
Ящірка зелена, злякана, прудка
До цих пір, напевне хвостик свій шука.

Фото из интернета


Рецензии