Котик Персик. Песня

Вчора  ти  так  смачно
Молочко  хлебтав.
Як  же  необачно
Раптом  ти  пропав

  Приспів:
Падає  листочок.
Де  ж  ти,  мій  дружочок?
Де  ж  ти,  котику,  подівсь,
Мій  рудий  комочок?


Я  пройшла  хутенько
Двір  наш  і  підвал.
Де  ж  ти,  мій  руденький,
Де  ж  це  ти  пропав?

Приспів.

Кличуть  мама  з  татом,
Тільки  все  дарма.
Котиків  багато,
А  тебе  нема.

Приспів.
 
І  сумує  небо,
Хмариться  весь  день.
Як  же  ми  без  тебе
Житимем  тепер
   2006г.
КАРТИНКА ИЗ ИНТЕРНЕТА


Рецензии