Завжди закохана

Давай домовимось,листи мої читай.
Тони у ніжності і бережи мій рай.
Захочеш свіжості?
Тримай.
Мене нікому з рук не віддавай!
У всьому світі не знайдеш пісень,
Аби пізнати,як зовуть мій день.
Така чарівна.
Тиша,кроки.
Я розділити ладна всі роки.
Ми різні.
Прохолодна,в тебе світло.
Чомусь захочеться летіти з висоти.
Якщо набридне - у вогонь листи.
Та доля не дозволить.
Нескінченні ливні.
У твому небі барвами мости,
Ріками зорі,
Зупинити світ.
Кружляємо по колу і літак на зліт.
Думки.
І я для тебе бережу політ.


Рецензии