Бережи сво Я

Ні. Легкої вдачі собі не шукай.
Всесвіт не ділиться небом.
Навіть у птахи є видимий край,
Де вона крила підніме в свій рай,
Змусить себе. Не барись та злітай.

Є такі речі,що тільки від тебе,
Ти або сильний або хтось другий.
І якщо воля залежна від тебе,
Міцно тримаєш драбину у небо,
У підсвідомості сонце стрічай.

Може, колись вже залежному сонцем,
Трапиться вітер у ребрах відчуть
Від своїх почуттів, у старому віконці,
То є відверта життєвая суть,
Хай Трапиться все,та одне не забудь.

Скільки б не йшов до вершини мети,
Важко буде , помиляючись-знову!
Залишся людиною з тими людьми,
Хто в тебе не вірив, і мрії твої
Оживуть,навпаки,від їхнього чорного неба.

Можливо,ти маєш свій,інший рецепт,
Я лиш поділилась думками.
У світі від дії залежить усе,
Стрибнувши у прірву не втратиш лице,
Якщо не вбиваєш словами.

До чогось прийдеш крізь відмерші роки,
А щось зрозуміти-ніколи.
Від інших ,з жадоби,тримаєш сліди,
Та що би не сталось,від себе не йди.
Лежатимуть сумніви ніби кістки,
І кожен у світі їх має. Думки,
Легка ненав'язлива втома.

Хай море твоє зникне у кораблях,
Надії,можливості,сили.
І кожен з людей в собі має себе,
А далі усе лиш від тебе іде.
Лице догори і що хочеш -прийде.


Рецензии