Дозволь менi

Дозволиш? Я кілька хвилин буду поруч
Вдихати важкий аромат сподівань.
Торкатись руками між зоряні сходи,
Втрапляти душою в обіймів капкан.
Дозволиш мені стати слабшою трохи
І вірити тим безтурботним очам?
Рятууючи іноди твою планету,
Збираючи тріснувше небо в стакан.
Дозволь,і у миті турбот та печалі,
Коли затьмяніє твій вогник душі,
Я крилами ніжно тебе зрозумію,
Даруючи силу твоїй вишині.
Дозволь мому погляду теплому,вічно,
Від лап перехожих мости захищать.
Стоять за твоїми коханими плічьми,
Космічний світанок разом зустрічать.


Рецензии