Бандитка

У тихій вічності зникає цілий світ ,
Коли долоні тягнуться до тебе.
Можливо і не втримав,та скоріш,
Сама втекла,немовби полонена.

Як тільки не назвеш те відчуття,
Вже бурхотить між нами ціле море.
І вже не розумію,де є я,
Накрила твоє сонце тепла втома.

Моя надія вибухне, як грім,
І десь,колись,обіймуть твої крила.
Нехай не втратиш свій спокійним бути хист,
Твої думки я ніжністю зігріла.

Крізь ті дощі,що з'єднують вогонь,
Крізь ті вітри залишені вітрилам.
Усе,що маю, віддала б тобі,
Твоя бандитка. Підпис: маю сили.


Рецензии