З весною

Будь ранком моїм з того боку весни,
Лишай мені сил прокидатись.
Кажи мені те ,що не кажуть думки,
Тримай мою руку і крила мої
У себе,не хочу зірватись.

Коли тепла втома накриє мости,
Коли вдача нам не підсилу,
Залишиться тільки робити чаї.
У синьому небі відчуй кораблі
І шторм у кристальній душі.

Розвіють вітри у твоїй голові,
Здається,що сонце безкрає.
Підніме угору,до себе,
Лети.
У проміні сяйва мене лиш знайди
І посмішку щиру від тої краси.

Запалять вогні біля моря вітрил,
То вже причаївся десь вечір.
Від вічного неба до стомлених ніг,
І вже засинають невкриті хмарки,
Будь ранком моїм. З того боку весни.


Рецензии