Натовп машин

Натовп машин,
Сірість буття…
В чому тут суть?
Проходить життя
В хвилинах, годинах
І правильних днях.
Все за розкладом…
Навіщо тут я?
Якщо я - не вітер,
Не буря стрімка
Не квітка розкута,
Не гостра стріла?
Чи м;ні найгірше?
Про що це тут я?
Вбачаю я сірість,
Нікчемність буття
Й натовп машин…


Рецензии