Вучиз...

Вучиз ятlа-кьве мез жеда инсанриз,
Са мез,лугьур гафариз,бес тушни хьи?
Кьве гегьенш рикl хьурай ихьтин касариз-
Тlар жедалди,тухариз кьве мецер,кьил.

Вучиз ятlа-пехил жеда инсанар,
Сада садал вил эцигиз жеда хьи?
Чlулавариз жеда садбур-хъсанар,
Ничхирри хьиз сецин якар неда хьи.

Вучиз ятlа-секинвалар инсандиз,
Авач,дуьньяд мал мад гьикьван кватlайтlан?
Алахъдач гьич вичин уьмуьр асантиз-
Вад югъ тирди,и дуьнья,чиз аватlан?

Вучиз ятlа-акъатдач кин инсандай,
Хуьтягь жедач адан къене авай кьар?
Сада хада гафариг,рикl,масадан,
Вучиз...вучиз...хуьтягь жедач суалар.


Рецензии