Мр я, ц ль, натхнення!!!

Мрія, ціль, натхнення - це ключових 3 слова
Коли я втрачаю віру, вони мене тягнуть вгору.
Бувають різні моменти в житті,
спочатку взлети, а потім падіння
Головне не здаватись, а йти
Йти вперед, вперед до своєї мрії.
Хтось скаже, "час важкий, вирішують все гроші",
А ти будь до цих слів стійким
Виграють лиш ті, в кого думки хороші.
Не зважай ні на кого, мисли позитивно,
Тебе матір родила для того
Щоб ти після себе слід лишила... Слід на Землі, який буде повчати інших
Твоя місія - це вірш, який достукається до сердець людей грішних.
У тебе є ціль - творити добро
Допомагати слабким і боротися з злом.
Хтось засміється і скаже "не вірю"!
А ти промовчи, ці слова сказав той, хто живе без надії.
А ти надійся на краще, і все буде чудово
Натхнення живе повсюди, ти тільки відчуй його подих!


Рецензии