Нове почуття

Вже догоріли стомлені зірки,
Глибоке небо підняло вітрила.
Наповнить сонце вогняная сила,
До тебе йдуть, блукаючи, думки.

Чекати зустрічі- то вбивча звичка,
І кожен день став довший від усіх.
До тебе йде моя червона стрічка,
Най буде щирості наповнений потік.

Між кожне слово протискаю душу,
Аби напевне знав,чому тобі пишу.
Ти відчуваєш - стримуватись мушу,
Через вірші усе тобі скажу.

Вже скоро,десь,лунають наші крила,
У сірі очі дивляться мої.
Збирає небо всі свої вітрила,
Та знов зустрінуться сміливі кораблі.


Рецензии