Не забувай, ти ма ш почуття

Чи маєш ти можливість зупинити час?
Той,що тече крізь пальці,не схопити,
Вітер. І втомлена надія,
Вже зав'яли квіти.
Здається,все навколо - марево для нас.
Як сталось так,що втратили кураж?
Одна біда у кожної людини.
У найвідповідальнішу годину
Втрачати віру в себе,ніби сказ.
У кожне серце яд зміїний враз.
Колись до нас повернеться бажання,
Щось розуміти,поважать життя.
То мала б бути риса відчуття.
Не забувати слів тих.
Почуття. Вони ,як прірва- заковтнуть поволі.
Можливо,то стається мимоволі,
Можливо ,не така вже то й біда.
Злітаєм до небес ,і Звисока,
Як іграшка,донизу.
Ріже гра. Нарешті на щоці блистить сльоза.


Рецензии