Вiддаю

Я віддаю себе тобі довіку,
Лечу у хмари,подихом ловлю
Ті нескінченні погляди від тебе,
І ніби щось сказати хочу ,
А сама мовчу.

Я віддаю тобі ті зорі,що палають,
Нехай, твоїм долоням віднесу
Усе,що маю ,
Може недаремно,
Чекаю весняного ,теплого дощу.

Я буду поруч тільки ти попросиш,
Роками линути до рідного плеча
Та от замріялась,
Якщо ти не зупиниш ,
Засяє барвами білесенька луна.

І доки не скінчилась моря пісня,
І доки йде на злітну цей мотив
Від мого серця ,
Щиро,безкорисно,
Ти матимеш мій вогник у душі.


Рецензии