До тебе

У відчаї ловлю за хвіст хвилину,
Що протягом зими від мене відліта,
Хвилина перетвориться в години,
Години ,як відомо- у літа.
Я б радила собі змінити думку,
Відкинути і більш не сподіва,
Набридло думати про то, що безупинно ,
Невтомно знищують мене твої слова.
Невже не бачиш,як до тебе серце лине?
Невже не чуєш бурю за вікном?
Невже отій малесенькій надії
Дозволиш згинути?
У голові гуртом
Літають сірі мушки,
Дірка у душі ,
Твоя незламна і ляклива мишка,
Не дозволяй від себе їй піти.
Зникає сонце,ніч ,
І тільки крихти,
Розводять хмари, з'єднують мости.
Тобі належить мій сміливий Всесвіт.
Тобі присвячені усі мої вірші.


Рецензии