Будь сильним

Найважче - то, коли тебе жаліють,
Вмирає сила в глибині душевних спроб.
І врятувати може тільки та надія,
Яку знесилюють у струмені думок.
Лишають віри в себе і дарують втому,
Тріщить зсередини і гуркотить вина.
Невпинна насолода-народитись чемною,
Всередині гримить дверцятами війна.
І лине рима мов би через річку,
Ти будеш сильним, зайві ті слова.
Тримаєш руку друга і нічого більшого,
Ось допомога та, засяяла душа.
Прозорі очі дивляться у Всесвіт,
Та ти не вічно будеш молодим.
Своє життя провести треба весело,
Не перетворюючи почуття у дим.


Рецензии