Про Батькiвщину

Нажаль в чей час
В нас вибору немає
Треба вставати і
Мужньо у бій іти

Нехай північна зоря
Шлях нам осяває
Щоби ми знали
Куди ж нам треба йти

А ту знайому стежку
Що додому нас вертає
Запам'ятали кожен
Назавжди..

І сльози рідної матусі
На нашому порозі
І тихе,сповненне надією
Щасти...


Рецензии