Кiнець гри

Обридло!
Остогидло!
Досить!
Я сам собі
Вночі сказав

Навіщо далі
Це терпіти?
Коли закінчиться
Ця гра ?

Треба всю
Волю у кулак
Зібрати

І мужньо,тихо
Зуби стиснувши
Піти

Не будуть грати
У пісочку наші діти
Не вийшло щастя
Нам знайти


Рецензии