Светлофорчик. Песня

На  перехресті  двох  доріг
Стоїть  він  гордо,  одиноко.
Життя  важливий  оберіг,
Наш  світлофорчик  хитроокий.
Він  нас  від  лиха  береже,
Дорогу  вказує  завзято.
Ти  міцно  спиш,  а  він  уже
Очима  блима   хитрувато.

Приспів.
Блима  світлофорчик.
Чмихає  моторчик.
Гей,  машино,  загальмуй!
Не  зруйнуй  газончик.

Червоним  оком  він  моргне,
І  ти  зупинишся  відразу.
А  жовте  око  надихне 
Приготуватись  до  наказу.
Зелене  око  вкаже  враз,
Що  можна  в  путь  іти  щомиті.
Дороги  вже  чекають  вас,
І  всі  шляхи  для  вас  відкриті.

Приспів.

На  перехресті  двох  доріг
Стоїть  він  гордо,  одиноко.
Життя  важливий  оберіг  -
 Наш  світлофорчик  хитроокий.
І  ясно  світять  нам  згори
Вогнем  незгасним,  нескореним
Найважливіші  кольори:
Червоний,  жовтий  і  зелений.

Приспів.


Рецензии