Вжик. Песня

Вирує  двадцять  перший  вік,
І  я  вам  всім  скажу,
Що  я  -  дорослий  вже  мужик,
До  школи  вже  ходжу.
І  хочу  я  насамперед
Побачити  весь  світ.
Я  скік  на  свій  велосипед,
І  полетів  мій  «вжик».

Приспів:
Вжик,  вжик,  мчить  вперед
Мій  прудкий  велосипед.
Тільки  пил  стовпом  летить,
Вітер  у  вухах  свистить.
Вжик,  вжик,  на  педаль,
Ти  сильніше  налягай.
Хай  стрілою  мчить  вперед
Мій  крутий   велосипед.

Приспів.

Я  на  педаль  натисну  ледь,
І  вмить  лечу  вперед.
І  в  світ  широкий  мчить  мене
Швидкий  велосипед.
Лиш  дві  педалі  я  кручу,
Лечу  ж,  мов  вільний  птах.
На  двох  педалях  я  лечу,
 Мов  на  семи  вітрах.

Приспів.



Вирує  двадцять  перший  вік,
І  я  признаюсь  вам:
Я  свій  чудовий,  вірний  «вжик»
Нікому  не  віддам.
Навіщо  скутер,  мотоцикл,
Важкий  автомобіль?
У  мене  є  мій  вірний  «вжик»,
Найкращий  велик  мій.   

Приспів.

Фото из интернета


Рецензии