Забутi, давнi, страхiтливi сни...

Забуті, давні, страхітливі сни,
Буремна ніч у блискавок відсвітах,
Той інший світ, те пекло у вогні,
Куди нас тягне непоборно вихор,
Бажань, жалів,
           непрощених гріхів,
І просто втома
            ще і знову жити...
Лиш серце залишається тобі,
Моя любове і єдине світло!
Краєчком ранок зблисне золотий,
Стихає буря і осінній вітер...
Метеликом над світом пролетить
Твоя молитва і сльозину витре.


Рецензии