Украинский Гарик 196

Український Ґарик 196

За мотивами І. Губермана

3а все Росії  зобов'язаний —
за дух, за світло, за помиї,
був до Росії так прив’язаний,
що слід від зашморгу на шиї.


Оригінал

3а все России я обязан —
за дух, за свет, за вкус беды,
к России так я был привязан —
вдоль шеи тянутся следы.


Рецензии