С днём рождения, дорогая Генка!

 Честит рожден ден, сестричка!

Милая Генка, радости, счастья,
Солнечных дней и поменьше ненастий...
Всю свою нежность я шлю из России,
Скромный букетик - цветы полевые!

Господа дар, на поляне растущий,
Запах полей тебе дарит цветущих.
Где-то траву на покосе скосили...
Тихо и мирно. Это - Россия.

Ты приезжай. Помню все наши встречи.
Дружбу и счастье умеем беречь мы.
Ждет тебя Ольга и ждут две Елены,
Ждет тебя Русь, приезжай несомненно!

*

Трепет събуди в мен сетивата ми,

чувство красиво гали душата ми.

Долавям учудена  лек аромат -

сладък и нежен, и много познат.

 

За моят празник Оля е свила

букетче от горски цветенца мили.

Ни рози, ни ценен подарък голям,

а трепва в сърцето ми радостен плам.

 

С букетчето скромно от полски цветя,

без думи погали ме топла ръка!



 



Скъпа Генка,
Реших да ти изпратя не разкошни рози - ти сама си като роза, пишна, красива, истинска, а скромно букетче с цветя от руско поле, за да помниш, че имаш роднини в Русия!
Пожелавам ти Божия помощ, здраве, обич на близки ( включително и нас ), творчески успехи и много, много радостни дни!
С обич: Олга и цялото ни семейство.


*   *   *

Спосибо, дорогие мои друья!

Я  обечь рада что у меня есть такие прекрасные  товарищи!
Мне стало светлее и теплее в етот день с Вашими  словами!

Обнимаю! Генка


Рецензии