Мовчати

Хочу бачити твої очі,
Тримати тебе за руку.
Хочу гуляти з тобою до ночі
Й не вимовити ані звуку.

Просто тебе кохаю,
А сказати боюся,
"Люблю ли тебя, я не знаю"
Це не підійде, боюся.

Тобою серце палає,
Думки всі забила мої.
І серце тебе жадає,
Жадає очі твої.

Твої прекрасні очі
І ніжну руку тримать.
Гуляти с тобою до ночі,
Та просто з тобою мовчать.


Рецензии