Бузок

Сумує пес на ланцюжку,-
Приліг спочить собі лишень...
Розкішний запах від бузку,
Прикрасив знов весняний день...

Ранкова тиша, дощ дрібний,
Спішать по справах перехожі...
Бузок кружляє запашний,-
Суцвіття на сніжинки схожі...

Розвіяв вітер пелюстки,
Покрив всю землю білий сніг..
Дерева вбрані у листки,-
В алеях край міських доріг...
18 07 2016 р
Вікторія Р


Рецензии