Не твоя

Не займай ту, котра кохає не тебе
Не дивись, ще краще ігноруй
Не твоя, не тобі вона дана
Їй байдуже що відчуваєш, чого прагнеш
Не тебе бачить у своїх снах
Не про тебе йдуть думки її
Не за тебе впинно молится перед сном
Не для тебе писа листи, не тобі йдуть її гудки
Ти не займай, серце не кради
Будь сильнішим відійди
Бо не належить це тобі
Тож навіть і не смій, позіхатись на чуже
Свою ще знайдеш, і колись мене ти зрозумієш
Бо коли свою знайдеш, благатимеш гірш за мене
На все буде час, а поки чекай ту саму


Рецензии