Двое

Дарую життя на двох
Як захочешь то ввійдеш
немаєш навіть боротися за двох
Я вже твоя з тобою до кінця
І коли прийде кінець
Я щиро серцем усміхнусь
Бо знаю, то лише новий початок
Так значить це кохання?
То чекай, бо свідомо розумію
Ще не раз будем шпурлятися на землю
Я буду вірна бо ж за життя вже знайшла своє
І тепер вже кінця не маю, і не буду мати
Бо маю неймовірну силу, а саме почуття двох сердець
Напевне дякую, вже безсмертна як і ти


Рецензии