Як захочеться щастя - читайте про кохання

Як захочеться щастя – читайте
про кохання усміхнений вірш.
І про радість на пам'ять вивчайте:
не баріться із щастям – хутчіш.

Не затримуйтесь в смутку, не варто –
ця зупинка в житті не для вас.
І гірке перетворюйте в жарти.
Усміхайтеся всім повсякчас.

Я люблю про кохання писати –
краще в серці весна, ніж зима...
...Не читайте самотніх нотатки –
там ні слова про щастя нема.


Рецензии