Не можна так з людьми...

Не можна так з людьми... Ось, ти ідеш,
а про людей не думаєш ні грама!
Ти, досконала лялька з інстаграма,
як ти з такими ніжками живеш?..

Чи їх вкладаєш ввечері «бай-бай»?
Чи кажеш на світанку «добрий ранок»?
Ти – від народження – життям кохана,
тож вроду для народу зберігай...

І річ не в тім, що досконалість ніг
давно мільйон зібрала компліментів,
а в тім, що, поміж інших компонентів,
понад красою – досконалий сміх...


Рецензии