Е. Евтушенко

Са тlимил герек я инсандиз...

Са тlимил герек я инсандиз
Тlимилни гзаф.
Авай велвела,
Квахьрай лугьуз,тек кьве хъсан гаф,
Дуьшуьш хьайидан хъвер,
Легьзед цlай кьунар,
Ва назик гъилерин гьакl са хкьунар.

Са тlимил герек я инсандиз
Са тlимил-герек.
Яргъал чкайрай
Вун хайи кlвализ хутхудай са рехъ,
Са шеле кlарас,
Къул чимун патахъай жуван,къайи тир,
Йифен секинвал,
Кичlерар кутадай ахвар-галачир.

Са тlимил герек я инсандиз
Тlимил,са жизви.
Ттум вичин къвекуьраз,гуьрцелни,
Гуьзетрай кицlи,
Зегьем квай гьавада акьурай
Чина таза гар
Ийиз хьуй,вуж ятlани сада
Вакай фикирар.
Са тlимил герек я инсандиз...


Рецензии