Веревирдмир бубайрин рехъ...

Куь бубайри гьалай уьмуьр,кьур кlвалах,
Веревирдмир тахсир кутаз,из яцlу.
Акьаз абур гъавурдани куьн алахъ,
Межер гъалат кьаз бубайрик-гъил къачу.

Квез акl межер цlалцlам жеда куь рекъер,
Гьич садрани жедач ийиз гъалатар.
Им уьмуьр я-жеда тепе.дуьзен,кьер,
Гъалатсуз гьикl кам вегьена,алатда?

Вяде хьана агакьайла,атана,
Куьн ,уьмуьр тlвар алай рекъин эхирдиз.
Гекьигайла фейи рекъер,датlана,
Бубайрин рехъ,жеди,акван шуьше хьиз.


15.07.16


Рецензии