The Boomtown Rats. Under Their Thumb

Под их каблуком – под моим каблуком


Под их каблуком –
Пес бродячий, бит и вышвырнут пинком.
Под их каблуком –
Сплюснутый препарированным червяком.

Тут, там –  всюду клин.
Смирно лежи, все идет чередом.
И всюду клин…
Придет день твой…
Ты под их каблуком!

Под их каблуком…
Теперь ты не одинок.
Под их каблуком…
Знаешь, как прошел каток.

Тут, там –  всюду клин.
Месть так сладка, но это - сахарин.
И всюду клин…
Придет день твой…
Ты под их каблуком!


Текст песни The Boomtown Rats «Under Their Thumb is Under My Thumb»
(«Mondo Bongo», 1980 г.)

Under their thumb
Kicked and beaten like an angry rabid dog
Under their thumb
Squashed and squeezed like a dried-up, rinsed out worm

You can't do a thing
Best lie still 'til you wait your turn
Can't do a thing
Your day will come
You're under their thumb

Under their thumb
And now you feel you're not alone
Under their thumb
And now you feel the pressure zone

You can't do a thing
Revenge is sweet but it's sugar free
Can't do a thing
Your day will come
Now you're under their thumb


Рецензии