Вечар митусливы

Вечар, вечар мітуслівы,
Ці гаротны, ці шчаслівы?
Толькі ранак разбярэцца,
Хто тут плача, хто смяецца...
Дык няхай бароніць Божа
Гэты сон і гэты ложак,
Каб пад вечар мітуслівы
Найгаротны быў шчаслівы!


Рецензии