На прощание

Please, waiting! One minute, please!
Ты - не просто случайный каприз.
Its a wonderful evening with you
And so beatiful night. Я люблю...

It s strong sense of my love. I feel lost.
В сотый раз тот же самый вопрос
Задаю: "А когда придёшь снова?"
But i hear again: "I dont know..."

У меня на губах: "I am sorry..."
У тебя же, привычно: "Dont worry!"
В голове - как английский романс:
"You so nice...Farewell. No chance..."


Рецензии