Те, що коханням зоветься...

Тиха пісня солов'їна в голові лунає,
Десь поміж людей хтось мене шукає,
Чи може пройде моє щастя мимо,
Тихцем обійде для очей незримо...

А я так прагну його відшукати,
Опісля взяти в руки і не відпускати,
Бо ж його не купиш і не обміняєш,
А так все життя палко бажаєш...

Для когось воно ніби чарівна казка,
Одразу сліпить ніби на очах пов'язка,
Комусь воно лиш спогад, який болить,
Скалка, котра нагадує й скрипить.

А для мне це щось ніжне і тендітне,
Те, що у серці шепоче і квітне,
Те, що справжнім коханням зоветься,
Це те, що ніколи уже не минеться...


Рецензии