Уява

Усе буде як буде в нашому всесвіті, ми маємо тільки вибір в рамках цього всесвіту, яким шляхом ми підемо в залежності від поставлених нами пріоритетів. Безмежність та свобода в нашій уяві це те, що най цінніше, бережи його і не дай нікому і ні чому відібрати цей дар.


Рецензии